20 February 2019

Mountain Skills 2 - Outdoors Ireland - Mountaineering Ireland Certified

Mountain Skills 2

Leer kaartlezen, navigatietechnieken en kompasvaardigheden voor zelfredzaamheid tijdens het bergwandelen

Tijdens de Mountain Skills training leer je technieken en doe je ervaring op om veilig te navigeren in de bergen. Je leert hoe je om moet gaan met mogelijke situaties, zoals dikke mist, nachtnavigatie, noodgevallen of open terrein.

Mountain Skills trainingen zijn erkend door Mountaineering Ireland en worden aangeboden door gekwalificeerd instructeurs van Outdoors Ireland. Onze Mountain Skills trainingen vinden plaats in Cork, Kerry, Galway en Wicklow. We kunnen eventueel ook privétrainingen aanbieden over het hele land.

Mountain Skills 2 is een tweedaagse training. Gedurende deze dagen leer je over noodprocedures, kaartcoördinaten, navigatietechnieken, kompasgebruik, nachtnavigatie en de aanpak bij steile hellingen.

Aan het eind van deze training ben je verder gevorderd in de vaardigheden die je nodig hebt om zelfredzaam te zijn in de bergen, zowel in de meeste weersomstandigheden als bij slecht zicht. Je hebt ook een goed beeld bij de voorbereiding die je nog nodig hebt om naar een Mountain Skills Assessment toe te werken.

Prijs: 200 euro per persoon
Als je bij ons een training afrondt, mag je dezelfde training altijd gratis nog eens komen doen

Tijd: 9.30 u tot 21.30 u/ 9.30 u tot 5.30 u
Je krijgt na afronding een certificaat van Mountaineering Ireland

Click Here For More Details
Click Here To Book

No comments:

Post a comment