15 February 2019

Mountain Skills 1 - Outdoors Ireland - Mountaineering Ireland Certified

Mountain Skills 1

Leer kaartlezen, navigatietechnieken en kompasvaardigheden voor zelfredzaamheid tijdens het bergwandelen.

Tijdens de Mountain Skills training leer je technieken en doe je ervaring op om veilig te navigeren in de bergen. Je leert hoe je om moet gaan met mogelijke situaties, zoals dikke mist, nachtnavigatie, noodgevallen of open terrein.

Mountain Skills trainingen zijn erkend door Mountaineering Ireland en worden aangeboden door gekwalificeerd instructeurs van Outdoors Ireland. Onze Mountain Skills trainingen vinden plaats in Cork, Kerry, Galway en Wicklow. We kunnen eventueel ook privétrainingen aanbieden over het hele land.

Mountain Skills 1 is een tweedaagse training. Gedurende deze twee dagen leer je over kaartlezen, hoogteprofielen, navigatietechnieken, risico’s in de bergen, persoonlijke uitrusting en verschillende wijzes van afstand inschatten (timing en pacing).

Aan het einde van deze training heb je een stevige en uitgebreide basis gelegd in de vaardigheden die je nodig hebt om zelfredzaam te zijn in de bergen. Daarnaast heb je een helder beeld van het complete aanbod aan Mountain Skills trainingen en opleidingen.

Prijs: 200 euro per persoon
Als je bij ons een training afrondt, mag je dezelfde training altijd gratis nog eens komen doen.

Tijd: 9.30 u tot 17.30 u
Beginners zijn welkom
Je krijgt na afronding een certificaat van Mountaineering Ireland

Click Here For More Details
Click Here To Book

No comments:

Post a comment